Blog MOTION

automoció

novetats

notícies

Pots portar a reparar el teu cotxe al taller que vulguis!

Després de la publicació en 2010 del Reglament Europeu 461/2010, tots els usuaris tenen la llibertat per poder decidir on reparar el seu cotxe sense risc de perdre la garantia d'un vehicle nou al realitzar manteniments fora del concessionari o els serveis oficials de...

Màxim 999 € per fer pagaments en efectiu al taller.

Els tallers no podran acceptar pagaments en efectiu de més 999,00€ arran de l’entrada en vigor de la nova llei 11/2021 de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, la mateixa llei que ha deixat congelat l’impost de matriculació fins al pròxim 31 de desembre...

AD BOSCH obre un nou magatzem regulador

L'objectiu d'aquesta obertura és la millora en la gestió i l'optimització de l'estoc per a poder proveir amb més agilitat les necessitats dels clients. El magatzem està situat en una zona estratègica, prop de la Central, facilitant la comunicació i la logística....

Màxim 999 € per fer pagaments en efectiu al taller.

Els tallers no podran acceptar pagaments en efectiu de més 999,00€ arran de l’entrada en vigor de la nova llei 11/2021 de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, la mateixa llei que ha deixat congelat l’impost de matriculació fins al pròxim 31 de desembre del 2021.

Aquesta prohibició entra en virtut de l’article 18 de la llei 11/2021, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal. S’ha de tenir en compte, ja que el sector de les reparacions de l’automòbil, els seus pagaments són elevats i normalment es paguen en efectiu.

Fins aviat!

AD BOSCH obre un nou magatzem regulador

L’objectiu d’aquesta obertura és la millora en la gestió i l’optimització de l’estoc per a poder proveir amb més agilitat les necessitats dels clients.

El magatzem està situat en una zona estratègica, prop de la Central, facilitant la comunicació i la logística. A més Celrà és un municipi on hi ha un extens directori d’empreses per la seva bona ubicació i proximitat de l’autopista AP-7, reduint així els temps de transport.

La nostra prioritat és estar cada dia més a prop del taller i poder disposar de tots els recanvis necessaris en el menor temps possible.

Fins la pròxima entrada!

?

Subscriure’m

TOTES LES NOVETATS EN UN CLIC!

s!