Blog MOTION

automoció

novetats

notícies

PROGRAMA MILLENNIUM 2023

Aquest mes de gener hem arrancat amb la presentació del nou programa Millennium que tenim preparat per aquest 2023. La presentació va tenir lloc a Grup Eina, amb tot l'equip comercial d'AD BOSCH, on es van exposar totes les novetats i últimes tecnologies del...

NADAL SOLIDARI

Un any més, gràcies a la confiança dels nostres clients, AD BOSCH ha pogut contribuir amb Metges sense fronteres, Càritas i amb la Marató de TV3 per ajudar a qui més ho necessita. La 31a edició de La Marató de TV3 @lamaratotv3 d'aquest 2022 està dedicada a la salut...

Fira AD MEKÀNIC 2022

El mes passat va tenir lloc del 22 al 24 de setembre, la fira d'AD MEKÀNIC a la central d'AD BOSCH a Fornells. Amb més de 1.000 visitants, la 14ª Edició de la Fira AdMekànic va ser tot un èxit. Vam portar als professionals el present i futur del sector de l'automòbil....

Pots portar a reparar el teu cotxe al taller que vulguis!

Després de la publicació en 2010 del Reglament Europeu 461/2010, tots els usuaris tenen la llibertat per poder decidir on reparar el seu cotxe sense risc de perdre la garantia d'un vehicle nou al realitzar manteniments fora del concessionari o els serveis oficials de...

Màxim 999 € per fer pagaments en efectiu al taller.

Els tallers no podran acceptar pagaments en efectiu de més 999,00€ arran de l’entrada en vigor de la nova llei 11/2021 de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, la mateixa llei que ha deixat congelat l’impost de matriculació fins al pròxim 31 de desembre...

AD BOSCH obre un nou magatzem regulador

L'objectiu d'aquesta obertura és la millora en la gestió i l'optimització de l'estoc per a poder proveir amb més agilitat les necessitats dels clients. El magatzem està situat en una zona estratègica, prop de la Central, facilitant la comunicació i la logística....

NADAL SOLIDARI

Un any més, gràcies a la confiança dels nostres clients, AD BOSCH ha pogut contribuir amb Metges sense fronteres, Càritas i amb la Marató de TV3 per ajudar a qui més ho necessita.

La 31a edició de La Marató de TV3 @lamaratotv3 d’aquest 2022 està dedicada a la salut cardiovascular ❤️.

La prevenció és fonamental, ja que aquestes malalties poden afectar a tothom, tant a homes com dones i a qualsevol edat.

La campanya té com a objectiu aconseguir reduir al màxim la mortalitat i allargar la vida als pacients juntament amb una millor qualitat de vida.

També hem col·laborat amb Càritas Diocesana de Girona @caritasgirona, donació destinada a tots els programes que esmentem a continuació:

– Acollida i acompanyament
– Cobertura de necessitats bàsiques
– Acompanyament a les persones grans
– Infància, joves i família
– Sense llar i habitatge
– Assessorament jurídic
– Inserció sociolaboral
– Ecosol empresa d’inserció
– Comunicació i sensibilització
– Observatori diocesà de la pobresa i l’exclusió social
– 44 projectes i serveis

Una altra fundació amb la qual hem contribuït és Metge sense fronteres, per ajudar a qui pateixen les conseqüències de la guerra.

Nadal és màgic si el compartim amb les persones que més ho necessiten, amb els que estimem i amb la il·lusió dels més petits de la família.🎄

Fira AD MEKÀNIC 2022

El mes passat va tenir lloc del 22 al 24 de setembre, la fira d’AD MEKÀNIC a la central d’AD BOSCH a Fornells.

Amb més de 1.000 visitants, la 14ª Edició de la Fira AdMekànic va ser tot un èxit. Vam portar als professionals el present i futur del sector de l’automòbil.

L’objectiu fonamental va ser apropar el més rellevant del sector de l’automoció als nostres clients, ja que amb la seva visita, estan al dia de totes les novetats de: fabricants de components, mecànica, carrosseria, pneumàtics, eines, maquinària, indústria, lubricants, vehicle industrial, equips de diagnosi, informàtica de gestió, túnels de rentatge i molt més.

Us deixem un vídeo amb el resum de la fira. Fins a l’any que ve!

https://www.youtube.com/watch?v=y-zfsLZPa0s

Pots portar a reparar el teu cotxe al taller que vulguis!

Després de la publicació en 2010 del Reglament Europeu 461/2010, tots els usuaris tenen la llibertat per poder decidir on reparar el seu cotxe sense risc de perdre la garantia d’un vehicle nou al realitzar manteniments fora del concessionari o els serveis oficials de la marca.

Com tampoc es perd la garantia al realitzar qualsevol reparació durant aquest període fora dels tallers de la marca. Només les reparacions per defecte de fabricació s’han de fer on indiqui el fabricant del vehicle.

I què succeeix amb les garanties expandides? A no ser que el manteniment hagi estat pagat amb antelació, l’usuari podrà seguir decidint on portar el seu vehicle a reparar.

Esperem que t’hagi servit aquesta informació i gaudeixis de total llibertat de portar el teu cotxe al teu taller de confiança!

Subscriure’m

TOTES LES NOVETATS EN UN CLIC!

s!