eines i maquinària

Equipem completament el teu taller

DIAGNOSIS, ANALITZADORS I OPACÍMETRES, SISTEMA ADAS, AIRE CONDICIONAT, ELEVADORS, BANCADES, DESMUNTADORES EQUIPS DE NETEJA

DIAGNOSIS

Som especialistes en autodiagnosis i manteniment. El mercat de l’automoció està, en canvi constant, i amb les màquines de diagnosi dels millors fabricants del mercat, BOSCH i TEXA, amb una resposta ràpida i eficient, podràs identificar des de les avaries més senzilles a les més complexes. 

 

G

Pionera en el desenvolupament de software amb totes les solucions: Car, Truck, Bike, Marine i Ohw

G

Engloba solucions des de PC a l'Axone Nemo amb un software potent i tota la informació tècnica.

G

TEXA dissenya, desenvolupa i realitza productes amb una alta innovació i d'elevada qualitat

G

Solucions efectives amb el software ESI[tronic] 2.0

G

Comprobador multifuncional d'última generació per a la diagnosi del vehicle, com són els equips KTSXXX.

G

Processos més ràpids, diagnosis més precisa i més potencial

OSCIL·LOSCOPIS

Busques l’oscil·loscopi perfecte per al teu taller? La millor selecció d’oscil·loscopis del mercat amb BOSCH I TEXA amb les últimes tecnologies.

G

Amb accés a l'última tecnologia en medicions

G

Amb experiència en equips de diagnosi des de 1992

G

Descobreix l'oscil·loscopi de 2 canals TwinProbe o el potencial del UniProbe de 4 canals amb àmplia gamma d'aplicacions.

G

Amb accés a la última tecnologia en medicions

G

Avaluar ràpidament i amb eficàcia el voltatge, la resistència i el corrent

G

L'oscil·loscopi FSA500 al millor preu o el FSA740 en combinació amb el carro de BOSCH.

SISTEMA ADAS

Per tal de garantir la seguretat automobilística i reduir el temps de resposta quan hi ha una trucada d’emergència, els sistemes ADAS milloren la seguretat del vehicle.

G

Unitat multifuncional pel calibratge multimarca de Radars i telecàmares

G

Comptem amb les últimes novetats: RCCS 3 amb monitor i RCCS amb panells

G

Amb preus molt competitius

G

Màxima precisió

G

Equipo multimarca, compatible con los paneles específicos de los fabricantes

G

Calibratge ràpid i eficient

EQUIPS AIRE CONDICIONATS

Equips de recuperació i càrrega al teu avast. Amb ROBINAIR, BOSCH o TEXA tindràs el millor equip amb qualitat suprema pel teu taller.

G

Equips de recuperació i càrrega pel gas R134a i R1234yf.

G

De manera manual per fases o automàtica

G

Base de dades amb més de 5000 turismes i vehicles industrials

G

Econòmics i automàtics

G

Mínima intervenció Manual

G

Amb actualitzacions durant 12 mesos

ELEVADORS

A AD BOSCH som especialistes en elevadors per a cotxes, vehicles industrials i motos. Amb una completa oferta d’elevadors de 2 columnes, 4 columnes, elevadors tisores amb RAVAGLIOLI i CASCOS.

G

Elevadors sobreterra o encastat

G

Innovació en elevadors fins als màxims paràmetres assolibles en el sector

G

Relació de confiança amb els grans fabricants a nivell europeu com el Grup Renault, el grup PSA(*Peugeot-*Citroen), Mercedes Benz, VW-Audi, Nissan

G

Ravaglioli és una de les empreses més grans a escala mundial en el sector dels equips per a tallers.

G

Elevadors electrohidràulics de 4 columnes

G

Homologacions amb els principals fabricants

DESMUNTADORES, EQUILIBRADORES I ALINEADORES 

Totes les solucions pel muntatge i desmuntatge de pneumàtics, equilibrat de rodes, 4×4 i motos i alineació de rodes a la teva disposició. 

G

Àmplia gamma

G

Accessoris i utillatge necessàris

G

El nostre equip t'assessorarà sobre quina és la millor solució per al teu taller

G

Les últimes novetats a la teva mà

EQUIPS DE NETEJA

Comptem amb els equips de neteja líders del mercat, KÄRCHER, IBS i TIERRATECH. Mantenir el lloc de treball net i amb la màxima higiène és funamental. Per això t’ho possem fàcil amb la millor selecció d’equips

FREGADORES

Amb la BD 50/50 C Bp Classic tindràs la millor visió de la superfície que s’ha de netejar en tot moment gràcies a les reduïdes dimensions d’aquesta fregadora-aspiradora compacta i accionada per bateria amb tecnologia de raspalls circulars d’esponja perfeccionada. La visió és bona i el maneig és igual de fàcil gràcies al panell Easy Operation de Kärcher.

A més, les opcions d’ajust i les funcions de l’equip s’han reduït al més important, de manera que es prescindeix de llargues fases d’aprenentatge. 

ESCOMBRADORES

La KM 70/15 C destaca pel concepte d’accionament de dues rodes del raspall cilíndric d’escombratge. L’avantatge d’aquest accionament consisteix en l’excel·lent estabilitat direccional de l’equip i en el comportament d’escombratge en corbes. Fins i tot quan les corbes són estretes i només rep l’impuls d’una roda, escombra de manera homogènia i aconsegueix un resultat magnífic. Escombra de manera homogènia. L’altura del raspall lateral es pot graduar en quatre nivells.  En les superfícies lliures, el raspall lateral es pot aixecar del sòl. Això evita en gran manera l’aixecament de pols no desitjat.

NETEJADORES D’ALTA PRESSIÓ

La *HDS 8/18-4 C és la netejadora d’alta pressió amb aigua calenta més potent de la nostra gamma compacta HDS. L’equip trifàsic amb electromotor de quatre pols refrigerat per aigua ofereix tot el que cal esperar quant a confort de funcionament, ergonomia i ús eficaç dels recursos. El fàcil maneig mitjançant un botó convenç a l’usuari, igual que l’alta mobilitat garantida per les grans rodes i un corró de direcció. Mentre que la pistola d’alta pressió EASY!Force aprofita la força de reculada del doll d’alta pressió per a reduir a zero la força de retenció, els tancaments ràpids EASY!Lock permeten un maneig cinc vegades més ràpid que les connexions per rosca convencionals sense repercutir negativament en la robustesa i la llarga vida útil. El xassís resistent ofereix seguretat, ja que els dipòsits de detergent i de combustible estan integrats i protegits. Els útils enganxaments per a accessoris i eines completen l’àmplia gamma d’equipament de la HDS 8/18-4 C.

ASPIRADORES

Aspirador en sec i humit d’alta qualitat NT 40/1 Ap L, amb un dipòsit de 40 litres de capacitat i neteja del filtre semiautomàtica, que juntament amb la seva excel·lent potència d’aspiració permet fins i tot eliminar pólvores fines quan cal treballar sense bossa del filtre. L’aspirador té múltiples aplicacions: pot utilitzar-se per a eliminar brutícia gruixuda i fluids, aspirar en equips i instal·lacions o netejar vehicles, per exemple, a més d’estar dotat de detalls concebuts per a emmagatzemar tots els nous accessoris que s’han desenvolupat. Entre altres, el seu capçal està dissenyat de forma tan plana que pot col·locar-se sobre ell un maletí d’eines sense problemes i fins i tot fixar-se gràcies a les possibilitats d’arrossegament.
A més, el NT 40/1 Ap L convenç per la seva senzillíssima maniobrabilitat. Totes les funcions se seleccionen i configuren directament mitjançant un selector giratori.
 
LIMPIADORA DE ALTA PRESIÓN HDS 8/18-4 C

També tenim a la teva disposició una completa gamma  d’equips de neteja  d’IBS i TIERRATECH.  

EINES I UTILLATGE

Eines manuals, pneumàtiques i elèctriques per al taller mecànic. Contacta amb nosaltres i descobreix l’àmpli catàleg d’eines que tenim per facilitar-te la teva feina.