972 18 18 00 informacio@adbosch.com

Indústria

Et donem la solució que necessites

MAQUINÀRIA I SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS

La missió d’AD BOSCH és la de donar solucions a problemes que troben les empreses dels sectors d’automoció, industrial o obra pública realitzant estudis, assessorant sobre sistemes, subministrant recanvis, lubricants, eines i maquinària.

Amb l’afany de donar la millor resposta ens hem associat amb marques de prestigi reconegudes, hem creat equips tècnics especialitzats per resoldre situacions difícils, portar a terme manteniments i reparacions de maquinària venuda, equips de vendes capaços de detectar necessitats exposades pels clients i transmetre les solucions necessàries. 

 

COMPRESSORS ATLAS COPCO

Els compressors d’Atlas Copco proporcionen solucions innovadores, energèticament eficients i 100% fiables, en una àmplia gamma de sectors com l’enginyeria general, indústries de fabricació i processos, construcció, esdeveniments, automoció, electrònica, petroli, gas…

G

Més de 150 anys d'experiència aportant les últimes innovacions

G

Llarga tradició en treballar de forma sostenible

G

Pioners i impuls en la tecnologia.

BUFADORS I BOMBES DE BUIT

Les bombes de buit seques (lliures d’hidrocarburs en el procés) juguen un paper important en moltes aplicacions i entorns de buit. Atlas Copco i Leybold tenen una varietat de solucions per a satisfer les teves necessitats. El principal avantatge de les bombes “seques” és que no hi ha lubricació en la cambra de bombament principal, per la qual cosa s’elimina així la contaminació del procés.

G

Fiabilitat

G

Senzillesa que estalvia costos de manteniment

G

Connectat per a obtenir autonomia

ATLAS COPCO TOOLS

Et presentem Atlas Copco Tools, per les diferents aplicacions industrials

G

Les eines electròniques et permeten un control exacte i precís del Par aplicat a l'assemblatge.

G

Alimentadors automàtics

G

Eines pneumàtiques

G

Braços de reacció

RODAMENTS

Eines manuals, pneumàtiques i elèctriques per al taller mecànic. Contacta amb nosaltres i descobreix l’àmpli catàleg d’eines que tenim per facilitar-te la teva feina. 

TRANSMISSIÓ

Som distribuïdors oficials de Gates Industrial. Disposem d’un ampli estoc de cadenes, corretges, pinyons, acoblaments, politges o reductors són alguns dels recanvis que tenim a la teva disposició.

SISTEMES D’ASPIRACIÓ

Com a experts en matèria de filtració industrial d’aire, Nederman desenvolupa productes amb certificació ATEX que compleixen els requisits de seguretat més exigents amb la màxima fiabilitat.

G

Màxima resistència

G

Equipament de seguretat com a vàlvules rotatives, vàlvules d'aïllament, etc

G

Compliment de les directives ATEX i NFPA

PNEUMÀTICA

Tenim a la teva disposició cilindres pneumàtics i vàlvules que necessites. Truca’ns i descobreix la nostra extensa gamma!

HIDRÀULICA

Necessites cilindres hidràulics, centraletes, vàlvules o motors hidràulics? Tenim tot el recanvi industrial al teu abast.

ACCESSORIS

Extensa gamma de ràcords, brides, filtres industrials per fer el teu dia a dia més fàcil. 

CANONADA FLEXIBLE

Som fabricants de tota mena de canonades. Aprofita el gran avantatge de les canonades flexibles adaptables a qualsevol necessitat. Informa’t!

INSTRUMENTACIÓ

Vols tenir un control dels sistemes automatitzats? Distribuïm la instrumentació necessària per fer-ho de manera eficaç: des de manòmetres o vacuòmetres a nivells líquids i termòmetres.

VÀLVULES

Optimitza els temps de preparació amb les nostres vàlvules manuals i actuadors industrials!

ESTANQUEÏTAT

La millor estanqueïtat seleccionada per a tu! Juntes tòriques, retenidors, collarins i molt més!

GREIXATGE CENTRALITZAT

Vols un sistema que subministri la quantitat de lubricació adequada amb la freqüència correcta, minimitzant la fricció i el desgast i que optimitzi la vida útil dels rodaments i la maquinària? Descobreix el greixatge centralitzat de SKF.

MANTENIMENT INDUSTRIAL

T’ajudem a millorar la productivitat de la teva empresa amb equips de protecció, màquines de soldadura o de sorrejar.

MÀQUINES D’AIGUA A PRESSIÓ

Kärcher ofereix el concepte de neteja que s’adapta als requisits especials de l’automoció i la indústria. Consulta la gamma completa de neteja i gaudeix d’un bon entorn de treball.

G

Garantia de bons resultats

G

Realitza el teu treball amb total seguretat

G

Excel·lents solucions de neteja

EINES

Tenim disponible una àmplia gamma d’eines elèctriques, electròniques, pneumàtiques i manuals, que et facilitaran la feina diària. Treballem amb les principals marques del mercat:

INSTAL·LACIONS I ACCESSORIS D’AIRE COMPRIMIT

A AD BOSCH disposem d’un gran estoc de material d’aire comprimit, com tubs alumini o PVC, mànegues per carburant, per la indústria química, alimentària. 

També fem l’estudi, càlcul, disseny i muntatge d’aquests tipus d’instal·lacions. Informa’t!