VEHICLE INDUSTRIAL

Professionalitat al teu servei

SERVEIS

Recanvis i accessoris per a flotes de vehicles industrials de transport de mercaderies, maquinària d’obra pública, autocars, autobusos urbans, serveis municipals, agricultura, motors estacionaris i generadors, grues i serveis especials. 

Embragatge

 

Frens

 

Suspensió i Xassís

 

Refrigeració

 

Motor i escapament

 

Diagnosi

 

Equipament taller

 

Carrosseria i auxiliars

 

Cabina i accessoris

 

Direcció

 

Hidràulica

 

Transmissió – Roda

 

Alimentació

 

Equipament elèctric

 

Rectificat – Folrat

 

Cada dia

més a prop teu

La divisió de vehicle industrial del grup AD BOSCH, integrada pels millors professionals de sector, posa a disposició dels tallers de reparació de camions, autocars, maquinària d’obra pública i de transport en general, el subministrament de recanvis i accessoris necessaris.

Suportat pels nostres magatzems amb més de 140.000 referències en estoc, complementat pel servei de rectificat de tambors i folrat de mordasses, la construcció de tubs hidràulics, el subministrament de lubricants envasats i a granel, així com tota mena de fluids, accessoris de muntatge, maquinària, utillatge i equipament de diagnosi per al taller.

Els nostres punts de venda ubicats estratègicament en el territori i la flota de vehicles de repartiment de què disposen, combinats amb la professionalitat dels nostres col·laboradors, permeten atendre qualsevol petició amb la màxima eficiència i un temps de resposta pràcticament immediat.

Totes les peces estan homologades per les principals marques de vehicle industrial. 

TELÈFONS D’ATENCIÓ AL CLIENT DE VEHICLE INDUSTRIAL:

 

GIRONA: 972 400 908

MANRESA: 938 757 989

MOLINS: 933 404 674

FIGUERES: 972 672 233

MATARÓ: 937 57 88 78